Cultura

La Seu d”Ègara – Medieval Vallparadís

El bitllet combinat inclou el trajecte d’anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès fins a l’estació de Vallparadís Universitat de Terrassa d’ FGC, l’entrada al Castell Cartoixa de Vallparadís i l’entrada a la Seu d’Ègara.

La visita és la descoberta d’un patrimoni històric i singular ubicat al bell mig de la ciutat de Terrassa. El Castell Cartoixa de Vallparadís és una construcció fortificada que data del SXII i que, amb diferents funcions, s’ha mantingut en peu des d’aleshores.
La Seu d’’Egara, situada a pocs metres del Castell Cartoixa, és un conjunt monumental únic a Europa que té el seu origen en els primers moviments cristians de la península esdevenint un enclavament religiós de referència a la Catalunya medieval. Actualment està en marxa la seva candidatura per ser reconeguda Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Podeu adquirir el bitllet combinat a les màquines expenedores de bitllets de qualsevol estació d’FGC de la línia Barcelona-Vallès.

Des de 7,85 €(Preu 1 zona)
Informació
On
Terrassa (Vallès Occidental)

Seu d’Ègara Plaça del Rector Homs, 1. 08222 – Terrassa

Castell Cartoixa de Vallparadís Carrer Salmeron, 17. 08222 - Terrassa
Quan
Tot l'any
Horaris

Seu d’Ègara:
Dimarts-Dissabte, 10-13:30h i 16-19h
Diumenges, 11-14h
Dilluns no festius, tancat.
Tancat: 1 gener, 1 maig, 25 i 26 desembre
Castell Cartoixa de Vallparadís:
De dimecres a dissabte: de 10 a 13.30 h i de 16 a 19 h
Diumenges d’11 a 14 h
Dilluns, dimarts i festius, tancat
Vacances del 30 de març al 7 d’abril, de l’1 al 31 de juliol i del 21 al 29 de desembre

On es compra

Podeu adquirir el bitllet combinat a les màquines expenedores de bitllets de qualsevol estació d’FGC de la línia Barcelona-Vallès