En Familia

CENTRE BTT PALLARS JUSSÀ – La Pobla de Segur

TERRA DE CONTRASTOS

El Centre BTT Pallars Jussà ofereix la possibilitat de descobrir pedalejant una geografia plena de contrastos d’aquesta comarca del Prepirineu. Les onze rutes senyalitzades permeten recórrer més de 315 quilòmetres, amb opcions per a tots els nivells. Els itineraris discorren per alguns dels llocs més emblemàtics del territori del Pallars.

El punt d’acollida del Centre BTT Pallars Jussà es troba situat al Pavelló Municipal d’Esports de La Pobla de Segur. Aquesta població es troba estratègicament situada al centre geogràfic de la comarca i és el millor punt de partida per descobrir els seus secrets.

Totes les rutes proposades parteixen d’aquest punt d’acollida i es dispersen per zones com l’embassament de Sant Antoni, les conques dels rius Noguera Pallaresa i Flamisell, i les serres de Boumort, Sant Corneli, Nerets, Sant Salvador, Camporan i l’Estall.

El tret fonamental de la comarca del Pallars Jussà és l’eix d’aigua que la creua de nord a sud, format pels rius Noguera Pallaresa i Flamisell. El seu cursos formen fins a tres embassaments (Sant Antoni, Cellers i Camarasa) i dos espectaculars Congostos (Collegats i Terradets). La riquesa natural del Prepirineu i el Pirineu, és el principal atractiu d’aquest centre BTT.

S’hi accedeix des de qualsevol estació de la línia Lleida La Pobla fins a l’estació de La Pobla.

Informació
On
Punt d'acollida BTT Pallars Jussà. Pavelló Municipal d'Esports. C/La Font, s/n. 25500 La Pobla de Segur.
Quan
Tot l'any
Horaris

De dilluns a divendres de 10 a 12 h i de 17 a 22 h (dimarts matí tancat).

Dissabtes de 9 a 13 h i de 17 a 22 h.

Diumenges de 9 a 13 h.

On es compra

Presentant un bitllet d’FGC de la línia Lleida La Pobla amb data del dia al Centre d’Acollida BTT del Pallars ens oferiran:

  • Lloguer BTT – 50% dte
  • Lloguer de casc – 50% dte
  • Taller autoreparació – gratuït
  • Servei de WC i dutxes – gratuït
  • Servei d’autoneteja de bicicletes – gratuït
  • Informació del Centre BTT