rencontre serieuse gay paris nghien gay chat 5 chat gay gratuit sexe chat gay auvergne lieux de rencontre gay metz rencontre gay mur

En Familia

EPICENTRE -CENTRE DE VISITANTS DEL PALLARS JUSSÀ (TREMP)

L’Epicentre és el centre de visitants del Pallars Jussà, el punt neuràlgic d’informació turística de la comarca i l’espai on s’expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural. Ofereix una experiència d’oci cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva als visitants a descobrir paisatges, llegat històric, recursos, productes i serveis.

El centre es reparteix en diferents sales tematitzades:

  1. Sala 3D: una experiència audiovisual orientada a mostrar els principals atractius des d’una visió global, emfatitzant que es tracta dpuna terra de contrastos.
  2. Geologia i terra de dinosaures: formacions geològiques i restes paleontològiques ens conviden a fer un viatge en el temps al llarg de 4.600 milions d’anys.
  3. L’espectacle de la natura: la disposició de les serralades, valls i congostos ha esculpit un paisatge espectacular, feréstec, ple de contrastos i amb una biodiversitat riquíssima.
  4. El cel fosc del Pallars: lluny de les grans ciutats, aqui la nit és d’una foscor intensa, que ens permet observar milers d’estels tot escoltant les millors bandes sonores.
  5. Els voltors en els espais protegits del Pallars Jussà: veure on viuen i com són les grans aus carronyaires.
  6. El pas de les cultures: trobarem testiominis de l’evolució de la humanitat: coves prehistòriques, el romà municipium aesonensi, torres i castells que van definir les fronteres medievals, o centrals hidroelèctriques i trinxeres que són testimonis de la història més recent.
  7. Històries del Pallars: tant els protagonistes dels grans esdeveniments com les persones anònimes ens transmeten una multitud d’històries personals amb diferents perspectives, però amb l’element comú de ser històries de gent del Pallars.
  8. Escolta una història: la freda nit pallaresa sempre ha convidat a reunir-se a la vora del foc. Les padrines, mirant les flames, explicaven velles històries, plenes d’éssers fantàstics i d’experiències verídiques i colpidores.
  9. Perseguits i salvats: les rutes d’evasió dels refugiats, principalment jueus, a través dels Pirineus en la 2a Guerra Mundial.
Informació
On
Pg.del Vall, núm.13. Tremp.
Quan
Tot l'any
Horaris

Del 24 de juny a l’11 de setembre.

De dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Diumenges i festius de 9:30 a 13:30 h.

Del 12 de setembre al 23 de juny.

De dilluns a dijous de 10 a 14 h

Diumenges i festius: de 9:30 h a 13:30 h

 

 

 

On es compra

Presentant un bitllet d’FGC de la línia Lleida La Pobla amb data del dia a l’Epicentre ens oferiran una tarifa de 2 € per visitar l’EPICENTRE sense visita guiada.

EPICENTRE:

973 653 470

[email protected]