Cultura

Museu del Gas de Sabadell

Bitllet combinat Museu del Gas

El bitllet combinat inclou el trajecte d’anada i tornada fins a Sabadell Plaça Major amb FGC i l’entrada al Museu del Gas.

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, situat a l’edifici modernista La Energía, proposa un recorregut per l’evolució de les indústries del gas i l’electricitat al llarg dels segles XIX i XX.

A través dels canvis socials que va comportar l’aplicació de les noves tecnologies i els nous invents, l’exposició presenta una reflexió sobre el passat, el present i el futur de l’energia, i ens fa conscients de la importància de fer un ús eficient dels recursos naturals disponibles per tal d’obtenir energia de manera continuada, econòmica i amb un impacte ambiental baix.

A més, el discurs museogràfic recull les mesures de sostenibilitat que s’han aplicat en aquest edifici singular, com a exemple de construcció ecoeficient.

Combina les tasques de difusió del patrimoni industrial i l’organització d’exposicions amb conferències, un programa educatiu per a escoles, activitats per a grans i petits, cicles de cinema i música, … L’Arxiu Històric de la Fundació Gas Natural Fenosa, preservat pel Museu del Gas, aplega més de 3.000 metres de prestatgeria catalogada i és un dels arxius d’empresa més significatius del país. Es tracta d’un centre especialitzat de referència, capaç d’explicar la nostra història industrial a través dels documents que conserva.

Des de 5,50 €(Preu 1 zona)
Informació
On
Plaça del Gas, número 8. 08201 - Sabadell.
Quan
Tot l'any.
Horaris

De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h.

Diumenges de 10 a 14 h.

Tancat:

25 de desembre i 6 de gener.

L’Arxiu Històric en hores concertades

On es compra

Podeu adquirir el bitllet combinat a les màquines expenedores de bitllets de qualsevol estació d’FGC de la línia Barcelona-Vallès excepte l’estació de Sabadell Plaça Major.