Escapades en tren

REC.018 7.8.9.10 de novembre de 2018

Pop – up Stores – Barri del REC d’Igualada

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Cada edició de Rec.0 Experimental Stores és diferent. S’obren espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit que sempre és diferent. La visita al Rec.0 ha de ser una bona oportunitat per a trobar moda de marques de prestigi a preus únics en un entorn molt especial que només es transforma durant quatre dies. Després, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Però Rec.0 no és només moda, hi ha més. El Rec Street Food, un festival de menjar de carrer amb 40 food trucks i pop up bars és també una proposta que guanya cada vegada mes seguidors. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb el Rec Music Festival, amb la programació de quinze concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

Rec.0 i Ferrocarrils de la Generalitat promouen que els visitants arribin a Igualada amb tren. Per això, tots els que facin servir aquest transport, tindran un obsequi: un refresc de regal i una entrada al Museu de la Pell d’Igualada. Un cop els visitants baixin del tren a la parada d’Igualada podran agafar el bus urbà. En aquest mateix bus podran recollir el tiquet de l’obsequi que serà bescanviable a qualsevol de les barres Estrella Damm del Rec.018.

Sortida dels trens: Pl-Espanya Barcelona. Durada: 1.20h

Ubicació de l’estació: la parada es troba a 20 minuts del barri del Rec.

El bus urbà passa cada 20 minuts (de dill a div; cada 30 min els dissabtes) a l’estació del tren i arriba a la Rambla (al costat del barri del Rec).

 

Des de 2,20 €(Preu 1 zona)
Informació
On
Igualada - Barri del REC
Quan
7, 8, 9 i 10 de novembre de 2018
Horaris

De 10:00 h a 21:00 h