arquitectura

VISITA AL CENTRE HISTÒRIC DE TREMP, A L’EPICENTRE I AL CASAL MANYANET

Tremp Històric

La visita guiada comença a l’Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà, on mitjançant la sala 3D gaudireu dels racons més bonics del Pallars, una terra de contrastos que us sorprendran.

A continuació un recorregut pel centre històric de Tremp, per conèixer el llegat cultural que ens van transmetre els avantpassats , com la Basílica de la Mare de Déu de Valldeflors o les torres de defensa de l’època medieval.

Per acabar, una vista al Casal Manyanet, ubicat a la casa on va nèixer Sant Josep Manyanet. Les cinc plantes d’espais expositius permeten conèixer la vida del Pare Manyanet i fer un recorregut per la història del món rural al segle XIX. Ell promogué la construcció a Barcelona d’un temple dedicat a la Sagrada Família, per recordar a tothom que una ciutat és com una gran famíllia. Es tracta del famós Temple Expiatori de la Segrada Família, obra d’Antoni Gaudí.

La durada aproximada de la visita és d’1 h i 30 minuts. Reserva prèvia i un mínim de 20 persones.

Informació
On
Pg.del Vall, núm.13. Tremp.
Quan
Tot l'any
Horaris

Horari a convenir.

On es compra

Presentant un bitllet d’FGC de la línia Lleida La Pobla  a l’Epicentre ens oferiran una tarifa de 2 € per visitar l’EPICENTRE i una visita guiada al casc antic de Tremp i al Casal Manyanet.

Prèvia reserva i per a grups superiors a 20 persones.

EPICENTRE:

973 653 470

[email protected]