En Família

XARXA D’EQUIPAMENTS AMBIENTALS DE SANT BOI

Bitllet Combinat Medi Ambient de Sant Boi

Bitllet Combinat Medi Ambient de Sant Boi

El bitllet combinat inclou el trajecte d’anada i tornada fins a Sant Boi de Llobregat amb FGC i l’entrada al Centre d’Interpretació del Riu a Can Julià o bé al Centre d’Interpretació del paisatge a l’Ermita de Sant Ramon. També inclou un taller o activitat en un dels dos centres.

La xarxa d’equipaments ambientals de Sant Boi permet conèixer i reflexionar sobre el paisatge de la zona, els elements de la zona i com han evolucionat al llarg de la història. El Centre d’Interpretació del Riu Llobregat de Can Julià mitjançant la seva exposició permanent “Els equilibris del Riu per Viure” permet aprendre i reflexionar sobre l’ecosistema fluvial del Llobregat, i en concret sobre el seu tram baix entre Martorell i el Prat. És el centre de referència pel que fa a l’estudi del Llobregat. En el seu exterior hi ha un jardins públics que romanen oberts tots els dies.

Desde 5,50 €(Precio 1 zona)
Información
Donde
C.I. del Riu Llobregat Can Julià - Bonaventura Calopa, 24-28. C.I.del Paisatge Ermita de Sant Ramon - Camí de Sant Ramon, s/n. Sant Boi.
Cuando
Tot l'any
Horarios

Centre d’Interpretació del Riu Llobregat Can Julià

Diumenge: De 10 a 14 h.

Resta de dies: visites concertades.

Centre d’Interpretació del Paisatge Ermita de Sant Ramon

Caps de setmana i festius.

Resta de dies: visites concertades.

 

Donde se compra

El combinat general es vendrà amb reserva prèvia a [email protected]

Els preus són per persona.

Consulteu la zona tarifària que correspon a la vostra estació a www.fgc.cat