Diversió en família

Gaudiu d'activitats al Parc Lúdic, la gran atracció de l'estació d'esquí i la muntanya de Vall de Núria.

Vine a Vall de Núria amb la millor companyia i diverteix-te amb la família o amics en un paratge únic situat a la Vall de Ribes. Es tracta d’una estació màgica, ja que només es pot accedir amb el Tren Cremallera (no arriben els cotxes) o bé fent una ruta de senderisme.

A la Vall de Núria l'entreteniment està assegurat. Et proposem que gaudeixis en família del Parc Lúdic, un espai pensat per a la diversió i on gaudir d'algunes experiències perquè visquis una jornada d'allò més emocionant:

  • Pistes de trineus (petits i grans): Una de les activitats més típiques i divertides per a tota la família. Per als que els agrada llençar-se d'un en un o de dos en dos i fer una cursa lliscant per la neu!
  • Tubbing (petits i grans): Per als que els agrada això de lliscar per la neu però volen noves experiències s'hi troba el tubbing, una atracció molt típica dels parc d'atraccions aquàtics que s'adapta a la muntanya. Llenceu-vos en un donut gegant per una llarga pista!
  • Trineu Cross: Seguint la idea del boardercross o l'esquí cross, el trineu cross és un tipus d'activitat de carreres programada, d'estil lliure, que incorpora les característiques del terreny que se solen trobar en aquest estil.
  • Recorregut de jocs d'equilibri en alçada: Els més aventurers podran sentir-se com Tarçan pujant a les alçades, penjant-se de cordes i completant el circuit!
  • Rocòdrom per als petits: Us agrada l'escalada? Mai n'heu practicat però us agradaria? A Vall de Núria ho podeu fer!
  • Tirolina: Si no teniu por a les alçades i voleu sentir la sensació de llençar-vos amb rapidesa per una corda suspesa a l'aire, gaudireu molt amb aquesta activitat!
  • NOVETAT Patinets de neu: Es tracta de patinets de perfil baix i patí ample que permet anar assegut i baixar per les pistes preparades per tal efecte.

Més informació

©OriolMolas FGC OML scaled
VdN OML scaled

EXPERIÈNCIES

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2023 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top