Nous horaris del Cremallera i els Funiculars de Montserrat de l’abril al juny 2022

El Tren Cremallera de Montserrat, el Funicular de Sant Joan i el Funicular de la Santa Cova adapten els seus horaris a partir del proper divendres 1 d’abril i fins al 30 de juny.

El cremallera de Montserrat i el fons de la serra - El cremallera de Montserrat y de fondo la sierra

 

Amb l’arribada de la primavera, el Tren Cremallera i els Funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova circularan amb nous horaris per oferir millor servei a les persones usuàries, de manera sostenible i segura.

El servei del Tren Cremallera de Montserrat estarà en funcionament els caps de setmana i dies festius (de l’11 al 18 d’abril, 27 d’abril i 6 de juny) des de les 8.35 h del matí fins a les 19.35 h de la tarda. La resta de dies, el seu horari serà de 8.35 h del matí a 18.35 h de la tarda.

En el cas del Funicular de Sant Joan, aquest mitjà de transport estarà operatiu des del dissabte 9 d’abril fins al 30 de juny, de 10.00 h del matí a 18.00 h de la tarda i hi haurà un tren cada 15 minuts. Per contra, de l’1 al 8 d’abril, estarà fora de servei comercial per tasques de manteniment.

Pel que fa al Funicular de la Santa Cova estarà en servei els caps de setmana i dies festius (de l’1 al 18 d’abril, el 27 d’abril i el 6 de juny), de 10.00 h del matí a 17.30 h de la tarda, amb una freqüència de cada 20 minuts. La resta de dies, estarà fora de servei comercial.

Els bitllets per al Tren Cremallera i els Funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova es poden adquirir a la botiga online per tal d’assegurar disponibilitat el dia de la visita.

Més informació sobre els horaris i tarifes del Tren Cremallera i els Funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova en el següent enllaç.

 

Compartir a les xarxes
2023 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top