El Tren dels Llacs finalitza la temporada amb més de 4.700 visitants

El Tren dels Llacs tanca la temporada 2021 amb una ocupació del gairebé el 90% durant els mesos d’activitat

El Tren Panoràmic ha assolit l’aforament complet en les seves circulacions

El Tren dels Llacs ha apagat els seus motors després d’una temporada aconseguint una alta afluència de persones visitants. El passat 30 d’octubre, va realitzar-se la darrera circulació del servei de Tren Històric en una temporada marcada per la recuperació de la demanda turística després de les afectacions provocades l’any 2020 per la pandèmia en aquest tren turístic gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

La històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur ha rebut un total de 4.709 viatgers, que representa el 87,9% de l’ocupació final. Concretament, el Tren Panoràmic, que ofertava 360 places a raó de 90 per cada servei, ha assolit l’aforament complet en les seves circulacions. Pel que fa al Tren Històric, i tenint en compte que es va reduir l'aforament per garantir la seguretat sanitària al tren, ha obtingut un 87,2% d’ocupació.

El Tren dels Llacs ha operat doncs aquest 2021 una temporada pràcticament normal. Ha estat en servei des del 3 d’abril al 30 d’octubre d’aquest any. Durant tot aquest període s’han realitzat un total de 26 circulacions: 22 han estat amb el Tren Històric i 4 amb el Tren Panoràmic, aquest últim, s’ha posat en marxa els dies 24 i el 31 de juliol, i el 7 i 14 d’agost.

El tancament de temporada conclou que el 43,7% dels visitants resideixen a la província de Barcelona, el 21,2% a la ciutat de Barcelona, un 11,4% a la de Tarragona, un 8,9% ho fa a la de Lleida, un 3,9% a la província de Girona i la resta d’altres comunitats i estrangers. A més, aquesta temporada s’ha estrenat el servei de reserva anticipada online de bitllets que ha permès una millora en el sistema de venda del Tren dels Llacs.

Compartir a les xarxes
2023 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top