El Tren dels Llacs inicia la temporada per Sant Jordi

Dissabte 23 d’abril entra en funcionament el Tren dels Llacs, línia ferroviària que uneix Lleida i la Pobla de Segur.

El Tren dels Llacs Panoràmic, que ofereix les millors vistes sobre rails, estarà en circulació els dissabtes del 23 de juliol al 13 d’agost.

Els protagonistes del Sant Jordi 2022 no només seran els llibres i les roses. També ho serà el Tren dels Llacs, que enceta temporada el mateix dissabte 23 d’abril i prestarà els seus serveis fins al dissabte 29 d’octubre. Gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), té sortida a Lleida i finalitza el seu trajecte a La Pobla.

El trajecte es fa amb les locomotores dièsel 10817 i 10820, que arrosseguen quatre vagons d’època. El servei té sortida els dissabtes des de Lleida, parada a Balaguer i arribada a la Pobla de Segur.

Enguany el Tren dels Llacs farà un total de 32 circulacions, 28 seran del Tren dels Llacs Històric i 4 del Tren dels Llacs Panoràmic. Ambdós trens compten amb un servei de guiatge que explica els diferents punts per on passa.

El Tren dels Llacs Panoràmic inicia una nova temporada, coincidint amb els mesos de més calor. Del 23 de juliol i fins al 13 d’agost, comptarà amb quatre circulacions en què famílies i grups d’amics podran conèixer de ben a prop el territori català d’una forma ben original. Gràcies al seu disseny diàfan i obert, proporcionat per les seves finestres de grans dimensiones, els viatgers gaudeixen de les espectaculars vistes que es troben al llarg del recorregut.

Informació sobre horaris i tarifes aquí.

Compartir a les xarxes
2023 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top