Inici » Destinacions » Montserrat » Parc natural
Descubre Montserrat

Parque Natural de la Montaña de Montserrrat

Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

Montserrat és la muntanya més representativa de Catalunya i, de fet, gràcies a les seves sorprenents característiques s'ha convertit en un dels símbols catalans. La seva peculiar morfologia, el seu parc natural i la seva mil·lenària tradició la converteixen en un referent incomparable objecte de milions de visitants d'al voltant de el món.

El massís de Montserrat és únic i inigualable. Els seus pics arrodonits, anomenats "agulles", configuren el tret més característic i espectacular de la seva serra. En el pic més alt de la Muntanya de Montserrat, es troba al cim de Sant Jeroni (1.236 m), des d'on es pot admirar una meravellosa panoràmica des dels Pirineus a la mar i els dies clars, fins i tot, s'arriba a veure l'illa de Mallorca.

Pel que fa a la fauna de el Parc, avui dia es poden trobar espècies típicament mediterrànies que conviuen, en certes zones de la serra, amb algunes de tendència centreeuropea. Pel que fa a la flora, la muntanya de Montserrat és rica, sobretot, en alzinars i, a més, es poden trobar algunes poblacions d'arbres caducifolis (com rouredes o teixos).

 

Galería

    2024 © Turistren · Tots els drets reservats
    Scroll to top