Preguntes freqüents

Trens de Montserrat

Les estacions del tren cremallera es troben al municipi de Monistrol de Montserrat, on es pot agafar el tren cremallera des de dues estacions per pujar fins al recinte del Santuari de Montserrat.

- L'estació de Monistrol Enllaç serveix d'enllaç amb la linia R5 Llobregat-Anoia d'FGC, els visitants poden arribar desde l'estació de Pl. Espanya a Barcelona o des de qualsevol estació del serbvei de R5.
-L'estació Monistrol Vila es per aquells visitans que arriben en vehicles i autocars privats, l'estació disposa d'un aparcament gratuit.

El Cremallera de Montserrat és l'únic mitjà per accedir a Montserrat que arriba fins al centre del recinte del Santuari. Són 15 minuts de trajecte en què es pot gaudir d'una visió privilegiada i espectacular de la muntanya.

Consulta els horaris i tarifes del cremallera en aquest enllaç.
La freqüència de trens i els preus del tren del Cremallera de Montserrat poden variar en funció de la temporada de l’any.

Els bitllets del Cremallera i funiculars de Montserrat es venen de forma exclusiva a les estacions del cremallera i dels funiculars.
Tambés es poden comprar a la nostra botiga online.

Sí, es pot arribar amb tren des de l'estació de Pl. Espanya de Barcelona i des de qualsevol estació del servei de la linia R5 Llobregat - Anoia d'FGC, fent enllaç amb el Cremallera a l’estació de Monistrol - Enllaç que puja fins a Montserrat.

Per més informació visita la pàgina de Com arribar al Cremallera de Montserrat per obtenir més detalls.

Sí, es pot accedir al recinte de Montserrat amb vehicle propi i un cop allà es pot deixar a l'aparcament gratuït. També es pot accedir amb vehicle a l'estació del Cremallera a Monistrol-Vila, on un cop allà el Cremallera t'acosta al recinte de Montserrat.

Per més informació visita la pàgina de Com arribar al Cremallera de Montserrat per obtenir més detalls.

Consulta els horaris i tarifes del funicular de Sant Joan en aquest enllaç.
La freqüència del servei dels funiculars poden variar en funció de la temporada de l’any.

L’estació de pujada al Funicular de Sant Joan s’ubica a la sortida del recinte de l’Abadia, concretament al camí de Sant Jeroni. El camí es troba perfectament indicat i senyalitzat per a les persones usuàries.

Per conèixer l'ubicació exacte visita la pàgina de Google Maps per obtenir més detalls.

Consulta els horaris i tarifes del funicular de Santa Cova en aquest enllaç.
La freqüència del servei dels funiculars poden variar en funció de la temporada de l’any.

L’estació de pujada al Funicular de Santa Cova es troba a la Plaça de Montserrat, a la zona de la pujada de la Creu, ben a prop del punt d’arribada i estació superior del Cremallera de Montserrat.
Per conèixer l'ubicació exacte visita la pàgina de Google Maps per obtenir més detalls.

Els bitllets dels funiculars es poden comprar a les estacions d’embarcament inferiors i superiors a les taquilles dels Funiculars corresponents, així com també a les taquilles del Cremallera o bé a l’estació de Plaça Espanya. També a la nostra botiga online. A plaça Espanya es poden comprar també amb els diferents combinats que els integren: Tot Montserrat i Trans Montserrat.

Sí, per accedir a Montserrat es poden comprar bitllets combinats tant a la nostre botiga online com a les taquilles de l’estació d’FGC de Plaça Espanya com a les màquines autoexpenedores situades a qualsevol de les estacions d’FGC de la linia R5 Llobregat - Anoia.

El telèfon d’atenció al client del Cremallera de Montserrat és el 93 252 14 80.
També es pot contactar per correu electrònic a [email protected]at

Les peticions de grups pels serveis del Cremallera i dels funiculars de Sant Joan i Santa Cova es fan a través del correu [email protected].

No es poden fer reserves dels Funiculars de Sant Joan i Santa Cova, l’accés s’efectua per ordre estricte de cua i segons la ocupació del moment, tot i que s'ha d'enviar l'avís a les estacions informant del nombre de persones que formen el grup així com l’hora de pujada i/o baixada amb elfFunicular per fer la previsió de servei.

Els bitllets combinats Tot Montserrat i Trans Montserrat son bitllets oberts i no tenen data concreta d’utilització.
Per tal de bescanviar els bitllets s'ha de presentar el voucher de confirmació rebut al nostre Punt d’Acollida de Montserrat situat a l’estació d'FGC a Pl. Espanya (Barcelona), l'oficina està oberta de Dilluns a Diumenge de 8.00 h a 14.00 h.

Per conèixer l'estat de servei del Cremallera i dels funiculars pots consultar l'informació per dia al menú principal de la nostre pàgina web a "Estat del Servei".

Sí. L'ús de mascareta és obligatori a bord del Cremallera i Funiculars de Montserrat. No caldrà portar-la a les andanes ni a les zones comunes. Més informació aquí.

2022 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top