Preguntes freqüents

Tren del Ciment

El Tren del Ciment està ubicat a La Pobla de Lillet (Alt Berguedà). Des de Barcelona es pot arribar amb transport privat agafant la C16 fins a Guardiola de Berguedà, on s'ha d'agafar la carretera B-402, fins a La Pobla de Lillet. Des de Ripoll es pot venir per la N-152, passant per Campdevànol i Gombrèn i continuar per la GI-401 i la B-402, fins a La Pobla de Lillet.

La freqüència de trens i els preus depenen de la temporada de l’any en què s’hi vulgui anar.
Per a més informació, recomanem consultar els horaris i tarifes.
Es recomana per garantir disponibilitat de places la compra de bitllets a la botiga online.
Es posa a disposició dels clients còmodes 2 aparcaments gratuïts a l'estació de La Pobla de Lillet.

L’oficina d’atenció al client de La Pobla de Lillet serveix als efectes com a lloc de dipòsit d’objectes perduts trobats al tren.

Es recomana per garantir disponibilitat comprar els bitllets a la botiga online. El combinat inclou bitllet anada i tornada del Tren del Ciment, entrada als Jardins Artigas, entrada al Museu del Ciment (durada mínima del paquet son 3 hores). A l’estació del Museu del Ciment es troba un punt de restauració "La Cantina Clot del Moro"

Es pot viatjar amb animals domèstics gratuïtament. Per accedir a les dependències d'FGC, els gossos han d'anar lligats amb una corretja i han de dur morrió.

Els animals petits han de viatjar dins de cistells o gàbies. En cap cas poden ocupar un seient.

Els menors de 16 anys no poden portar gossos considerats potencialment perillosos per la llei.

El telèfon d’atenció al client del Tren del Ciment és 932 041 041
També es pot contactar per correu electrònic a [email protected]

Les estacions del recorregut del Tren del Ciment, així com el propi tren, estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. L’embarcament al tren es realitza mitjançant una rampa que assisteix als passatgers. Els Jardins Artigas no estan adaptats per a la visita de persones amb mobilitat reduïda.

Si sou de més de 20 persones contacteu amb nosaltres per gestionar una reserva amb tarifa especial per a grup bé al telèfon 932 041 041 o per email: [email protected]

Sí. L'ús de mascareta és obligatori a bord del Tren del Ciment. No caldrà portar-la a les andanes ni a les zones comunes. Més informació aquí.

2022 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top