Inici » Experiènces » Vistes panoràmiques de Montserrat des de Gelida

Vistes panoràmiques de Montserrat des de Gelida

L'espectacularitat de Montserrat

Montserrat és molt més del que l’imaginari popular avui dia pot abastar. La seva singular morfologia l’ha convertit en un dels símbols més emblemàtics de la cultura catalana. De fet, el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, situat a la comarca del Bages, és un dels indrets més visitats i fotografiats. El seu encant no deixa indiferent ningú.

Però una de les instantànies més increïbles és veure la seva espectacularitat des de certa llunyania. Tot seguit et detallem dues propostes per admirar Montserrat des de la distància. Ves prenent nota!

Funicular de Gelida

A la comarca de l’Alt Penedès trobem un dels transports turístics més entranyables: el Funicular de Gelida, que circula des de fa gairebé 100 anys i ofereix una experiència única a bord de la història, que s’acaba tot gaudint de la bellesa del paisatge que es pot admirar des de l’última parada del seu recorregut... Des de la darrera estació, localitzada al punt més alt de la zona, podràs admirar unes vistes increïbles de la Muntanya de Montserrat.

Camí de Ronda pel Torrent Vallberdina

Aquest recorregut, que combina diferents zones urbanes de Gelida amb meravellosos paisatges naturals, s’inicia pujant pel torrent Vallberdina, tot passant per la Font Freda i travessant diferents indrets, com per exemple el mirador de Can Voltà, fins a arribar a l’emblemàtic Castell de Gelida. Es tracta d’una ruta d’uns 12 quilòmetres que passa per tota la part boscosa de Gelida i brinda excel·lents vistes de Gelida i del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

castell gelida funicular gelida

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top