Preguntes freqüents

Cremallera de Núria

Les estacions del cremallera de Ribes i Queralbs estan molt ben comunicades per carretera i tren (RENFE).

El bitllet del cremallera inclou:
-Viatge en Cremallera anada i/o tornada
-Accés al Telefèric Coma del Clot
-Exposició de material mòbil i 90 anys d'història del cremallera de Núria ubicada a l'estació de Ribes Vila
-Exposició "Memòria de Neu"
-Accés al Centre d'Interpretació i audiovisual "La Vall dels 5 elements"
-Accés a la Basílica de Núria

Consulteu sempre prèviament els horaris del Cremallera. Es recomana la compra anticipada de bitllets per assegurar-se la disponibilitat de places.

Els bitllets es poden comprar a la botiga online i reservar l'horari de pujada i baixada del Cremallera (podràs accedir directament a les andanes del tren). Recomanem la compra anticipada per garantir la disponibilitat.

A l'estació de Vall de Núria no es pot accedir amb cotxe. Es pot accedir amb el Cremallera.

Es posa a disposició dels clients còmodes aparcaments gratuïts a les estacions de Ribes Enllaç, Ribes-Vila i Queralbs.

Sí, per accedir a Núria es poden comprar bitllets combinats. A l'hivern, a banda de comprar el bitllet del cremallera (el bitllet de telefèric està inclòs en el preu) també es pot comprar el combinat cremallera+forfet. Es recomana comprar prèviament el bitllet de cremallera a través de la botiga online, per poder garantir disponibilitat de seient. No obstant, també es poden adquirir presencialment a qualsevol de les taquilles de les estacions del Cremallera: Ribes-Enllaç, Ribes-Vila i Queralbs.

Es pot viatjar amb animals domèstics gratuïtament. Per accedir a les dependències d'FGC, els gossos han d'anar lligats amb una corretja i han de dur morrió.
Els animals petits han de viatjar dins de cistells o gàbies. En cap cas poden ocupar un seient.
Els menors de 16 anys no poden portar gossos considerats potencialment perillosos per la llei.

L'Audioguia és una App gratuïta i podeu trobar més informació i descarregar-la a valldenuria.cat/audioguia. L'audioguia és molt recomanable ja que és una experiència exclusiva que augmenta l'experiència del visitant i li dona nova informació. Recomanem que per a l'ús de l'audioguia descarregueu en mode "offline" l'app i l'audioguia al vostre dispositiu abans d'iniciar el viatge així com tenir uns auriculars amb vosaltres per no molestar la resta dels viatgers.

El telèfon d’atenció al client del Cremallera de Núria és el 972 73 20 20.
També es pot contactar per correu electrònic a [email protected]

Si sou més de 20 persones contacteu amb nosaltres per gestionar una reserva amb tarifa especial per a grup bé al telèfon 972 73 20 06 i per email [email protected]

El tren Cremallera i les estacions SÍ estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Es pot arribar en transport públic (RENFE) a l’estació de Ribes-enllaç i allà s’agafa el Cremallera fins a Vall de Núria.

Sí. L'ús de mascareta és obligatori a bord del Cremallera de Núria. No caldrà portar-la a les andanes ni a les zones comunes. Més informació aquí.

2022 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top