Descobreix el Cremallera de Montserrat 

Com arribar

Montserrat als teus peus, sortint de casa amb metro i tren

Des de l'estació de Pl. Espanya de Barcelona o des de les altres estacions de la línia Llobregat-Anoia d'FGC es pot agafar qualsevol tren del servei R5 en direcció Manresa si es ve de Barcelona, o en direcció a Barcelona si es ve de Manresa. Cal baixar a l'estació de Monistrol de Montserrat, des d'on el cremallera es dirigeix fins al Monestir de Montserrat, passant per l’estació de Monistrol-Vila.

Els visitants procedents de qualsevol punt del servei R6 (Igualada) de la línia Llobregat-Anoia hauran de realitzar un transbordament a l'estació de Martorell-Enllaç, als trens del servei R5.

Per a més informació, es pot consultar el cercador d’itineraris i horaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), els horaris de la línia Llobregat Anoia, informació sobre els bitllets combinats del cremallera o bé els horaris dels trens que surten des de Plaça Espanya fins a la parada final de Montserrat Monestir.

Per a aquells que es desplacin en cotxe, el poden deixar al pàrquing gratuït de Monistrol de Montserrat i, un cop allà, agafar el cremallera. Connectant amb la C-55 fins a l'estació de Monistrol-Vila, es troba un aparcament gratuït per a 1.000 cotxes i 70 autocars. Allà mateix es pot comprar el bitllet per viatjar amb el cremallera, transport que condueix els visitants còmodament fins al recinte del Santuari.

Alhora, també es pot arribar a l'estació Monistrol-Vila des de les següents rutes:

 · Des de les autopistes A-2 i AP-7, sortint a Martorell i agafant la C-55 a la sortida 582A-Abrera.

 · Des de l'autopista C-58, sortint a Castellbell i el Vilar.

 · Des de l'Eix transversal, sortint a Manresa, sentit C-55

El Cremallera de Montserrat al seu pas per un pont / El Cremallera de Montserrat pasando por un puente

En tren

A totes les estacions d'FGC es pot adquirir el bitllet que permet combinar el trajecte de tren amb el cremallera fins a Montserrat.

Per a més informació, es pot consultar el cercador d’itineraris i horaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Mapa de com arribar al Santuari de Montserrat en tren / Mapa de como llegar en tren al Santuario de Montserrat

En cotxe

Autopistes A-2 i AP-7, sortir a Martorell i connectant amb la C-55 sortida 582A-Abrera
Autopista C-58, sortida Castellbell i el Vilar
Eix transversal, sortida Manresa, sentit C-55

Mapa de com arribar al Santuari de Montserrat en cotxe / Mapa de como llegar en coche al Santuario de Montserrat

 

Mapa i geolocalització

2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top