Puja a Montserrat amb el teu gos!

Inici » Puja a Montserrat amb el teu gos!

A Montserrat passareu una jornada diferent, en un paratge immillorable i alhora gaudireu de la natura en estat pur. Aquí teniu els consells i la normativa a tenir en compte pel cremallera i pel funicular si ens voleu visitar amb gossos:

     –  Podeu viatjar amb animals domèstics de forma gratuïta sempre i quan vagin lligats amb una corretja i portin morrió. En cas de no tenir-ne, hi ha l’opció de comprar-lo a les taquilles per 5€.

     –  Els animals de mida més petita han de viatjar dins de cistells o de transportins.

     –  Els menors de 16 anys no poden portar gossos considerats potencialment perillosos per la llei.


D’altra banda, si també voleu aprofitar per fer rutes i senderisme amb el vostre gos, us en recomanem dues, de dificultats diferents:

1) La ruta del camí dels Degotalls. És una excursió fàcil de fer i accessible per a tothom. Té una durada d’uns 30 minuts i de 3,6 km de distància entre l’anada i la tornada. Ideal per fer amb gossos ja que és una zona molt fresca, amb molta vegetació, ombres per tot el camí i amb diverses fonts d’aigua per beure. Podeu trobar més informació d’aquesta ruta aquí.

2) La ruta de Sant Jeroni. Aquesta excursió té una dificultat més elevada, i és adequada per animals que estiguin més en forma. Hi ha poca aigua pel camí, així que us recomanem que en porteu. També hi ha poca ombra, sobretot a dalt de tot. Podeu consultar els detalls d’aquesta ruta i d’altres aquí.

Podeu consultar-ne de manera més detallada les condicions d’ús i la normativa del funicular i del tren cremallera.

Gossos, benvinguts a Montserrat!

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top