Entrada turística al Santuari de Montserrat per a no residents a Catalunya i la resta de l’estat

Inici » Entrada turística al Santuari de Montserrat per a no residents a Catalunya i la resta de l’estat

Amb l’objectiu de millorar la visita, preservar l’ambient de pregària i col·laborar en el manteniment del conjunt de Montserrat, s’estableix una entrada turística per a no residents a Catalunya i la resta de l’Estat per a l’accés al Santuari (Atri, Basílica i Cambril) a partir del 3 de maig de 2023.

Després de l’experiència de la gestió de l’accés a la Basílica, iniciada durant la pandèmia, el Monestir n’ha fet una valoració positiva en tant que ha afavorit els visitants, organitzant l’afluència del turisme i preservant i fomentant l’aspecte pastoral i l’ambient de pregària del Santuari.

Així doncs, el control d’aforament continuarà els propers anys, i per a l’any 2023 s’estableix una entrada turística per a l’accés al Santuari (Atri, Basílica i Cambril) amb les següents excepcions:

  • Assistents als actes litúrgics: missa conventual / altres misses i celebracions / confessions.
  • Residents: Catalunya / resta d’Espanya.
  • Allotjats: hostatgeria / hotel / cel·les / alberg.

Els fons obtinguts es destinen a finançar el manteniment del conjunt de Montserrat i col·laborar en les diverses obres amb finalitat social que impulsa el Monestir.

Les persones residents han de continuar fent les reserves a través del web de l’Abadia, per assistir a Missa, al Cant de l’Escolania o a venerar la Mare de Déu.

Les persones no residents o turistes trobaran les diverses combinacions d’entrades al web del visitant (montserratvisita.com).

Les agències de viatge i els guies disposen dels canals habituals de Central de Reserves de Montserrat per planificar la visita a Montserrat i poder garantir l’accés.

La gestió de l’aforament d’aquests espais permet que les celebracions a la Basílica es puguin fer en condicions de silenci, preservant l’ambient de pregària, i poder acollir tothom qui ho desitgi, millorant la qualitat de la visita de manera que pugui endur-se un bon record de la seva estada.

 

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top