Inici » Experiènces » Photopoint
Descarrega les teves fotos de record 

Photopoint

Emporta’t el teu record del Photopoint de Montserrat!

Photopoint Montserrat

El Photopoint és una càmera de fotos que equipa un disparador amb temporitzador. El temporitzador inicia el compte enrere de manera automàtica (emet un so que adverteix de la posada en marxa) a partir de que l’usuari/a premi un botó “virtual” a la pantalla que equipa la màquina. D’aquesta manera, totes les persones usuàries es poden endur un record gratuït digital del seu dia amb una fotografia que quedarà emmagatzemada i accessible des de la plataforma skiline.cc, a la qual hi podran accedir amb el codi del tiquet que la màquina ha imprès després de disparar la foto. Un cop localitzada, els usuaris podran descarregar i/o compartir la foto.

El Photopoint de Montserrat està ubicat en un indret paisatgísticament únic, al Mirador del Geoparc a l’estació superior del Funicular de Sant Joan, amb vistes panoràmiques de tot Catalunya!

Quan facis la teva visita a Montserrat, emporta’t un record!

ENTRA EL CODI DEL TIQUET I ACONSEGUEIX LA TEVA FOTOGRAFIA

LA TEVA FOTOGRAFIA

AQUÍ

Condicions d’ús

L'informem que en fer ús d'aquest equip de Photopoint, vostè consent que la seva imatge sigui captada i emmagatzemada en format digital per part de Alturos Destinations GmbH (el responsable del tractament) amb domicili a Klagenfurt (Àustria), A-9020, Lakeside B03 i correu electrònic: [email protected] La finalitat del tractament és perquè vostè pugui tenir accés als serveis que s'ofereixen al portal Skiline.

L'informem que les seves dades podran ser cedides a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili a Barcelona, 08017, C. dels Vergós i correu electrònic [email protected] amb la finalitat de promocionar les activitats d'aquesta empresa. Vostè podrà trobar tota la informació relativa a la protecció de dades, a l'exercici dels seus drets i a les condicions d'ús del present servei,
consultant la Política de Privacitat completa, la Declaració de consentiment i els Termes i condicions d'aquest servei a la pàgina web www.skiline.cc

Vine amb el Cremallera i els Funiculars de Montserrat.

Veure aquí

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top