Com fer les millors fotos a Montserrat?

Inici » Com fer les millors fotos a Montserrat?

A una alçada de 1.000 metres d’altitud sobre el nivell del mar, el Funicular de Sant Joan ofereix una vista panoràmica aèria espectacular de la muntanya de Montserrat i del Monestir. Tant per fer unes panoràmiques del monestir i la muntanya com per fer fotos en les que s’observi el recorregut que fa el funicular, podràs aconseguir unes fotos que provocaran vertigen. A més, a dalt de tot hi trobaràs l’Aula Natura, a la qual s’hi pot accedir gratuïtament, i des d’allà veure totes les valls.

Time-lapse des de l’interior del Tren Cremallera de Montserrat

Una altra idea en forma de vídeo o fotografia “en moviment” és amb la tècnica de càmera ràpida del time-lapse des de l’interior del Cremallera de Montserrat. Durant el trajecte, que té una durada d’uns 15 minuts, pots posar a gravar en un punt fix tot el recorregut del tren mentre gaudeixes del viatge a través dels vidres panoràmics. Podràs vorejar la silueta de la muntanya i el paisatge que envolta Montserrat. El trajecte va des de l’estació de Monistrol fins al Santuari de Montserrat. Aquí tens un exemple de time-lapse a l’Instagram de Daniel García Peris.

El cim més alt de la muntanya: Sant Jeroni

Es diu que les millors vistes de Montserrat i dels seus voltants són des del cim més alt de la muntanya, Sant Jeroni, a 1.236 metres d’altitud. Es pot arribar a aquest cim des de l’estació superior del funicular de Sant Joan i després seguir el camí a peu unes dues hores i mitja aproximadament. Des d’aquest pic es poden fer unes panoràmiques en les quals es veu muntanya i mar. Recomanat per a persones que fan rutes de manera habitual. Aquí tens una proposta de ruta per fer des del Monestir fins a Sant Jeroni.

Arcs i estàtues de l’entrada al monestir

Vols aconseguir una foto mística i alhora original? Ho pots fer a través dels arcs que hi ha a la façana de l’entrada exterior del Monestir. Simplement t’has de situar just a la porta de l’entrada al monestir i veuràs que entre els arcs aconseguiràs captar una fotografia amb profunditat d’una part de la muntanya i del paisatge i en primer pla les estàtues i l’arc de la façana.

L’interior del Santuari

Font: Barcelona Helicòpters
Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top