Miriam García i la Sara Carmona, entrenadores personals a Montserrat

Inici » Miriam García i la Sara Carmona, entrenadores personals a Montserrat

La Miriam García i la Sara Carmona són dues joves entrenadores personals i atletes que es conegueren fa tres anys i que fa dos van començar a donar-li forma al projecte “Doble o nada” un blog participant en la versió web de la revista especialitzada en fitness Women’s Health, una de les revistes femenines més punteres de l’àmbit mundial, amb 8’3 milions de seguidors a Facebook, amb seccions locals per països, que compta amb una selecció de blocs col·laboradors.

A nivell individual, Sara Carmona ha estat relacionada amb el món de l’esport des de ben petita, quan primerament es va iniciar a la pràctica de la dansa, concretament en la dedicada disciplina del ballet, passant pel tennis, el bàsquet, la gimnàstica artística fins arribar a la natació, la qual va practicar durant vuit anys a nivell competitiu, fins i tot guanyant Campionats de Catalunya i d’Espanya.

El cremallera de Montserrat sobre un pont amb la Serra al fons / El Cremallera de Montserrat sobre un puente con la Sierra al fondo

Actualment és professora de cicles formatius d’esport i entrenadora personal i practica el triatló. Es defineix com una esportista lluitadora, disciplinada i passional, a la que li encanten els reptes però encara més ajudar a la gent a complir el seus, i això es trasllada, compta amb més de 34.900 seguidors a Instagram.

Per la seva part, la historia de Miriam García no apuntava en un inici a que es pogués dedicar a l’esport com ara ho fa. A la seva infància va practicar ballet i flamenco, una autèntica passió que encara gaudeix, però una lesió d’esquena la va allunyar de la pràctica física durant anys. Així mateix, va treballar com auditora de comptes durant 7 anys, un treball molt allunyat de la seva ocupació actual com a personal trainer i comunicadora.

El running mai li havia agradat i el triatló era una disciplina totalment desconeguda per a ella, però fa 6 anys, gràcies a la seva germana, qui la va animar a participar en una cursa solidària va fer que a causa de la satisfacció personal que va sentir canviés radicalment la seva relació amb l’esport.

Fa tres anys, decidí donar un pas més enllà i convertir el esport en la seva professió. L’activitat esportiva a més li ha ajudat molt a escala personal, ja que segons ella li ha ajudat a conèixer i acceptar-se com és, i a causa de les crítiques que ha patit a aquest món, és una ferma lluitadora en contra dels estereotips i els cànons de bellesa. Aquesta positivitat i esperit de superació inspiren als seus seguidors, tenint ni més ni menys que  43.300 seguidors a Instagram.

 

I com es va donar forma a aquest blog? Tot va començar quan les noies van començar a ajudar-se mútuament en diversos aspectes relacionats amb l’esport i la comunicació i això va fer que s’unissin i compartissin experiències en curses, esdeveniments, triatlons…A més de compartir la seva passió per l’esport i l’activitat física, la qual cosa va fer néixer aquest blog.

Els hi encanta inspirar, promoure valors, entretindre, ensenyar, ajudar i motivar a les persones a aconseguir les seves metes esportives. El seu interès principal és el parlar sobre activitat física, esport, salut i motivació, components bàsics i necessaris en el dia a dia de qualsevol esportista. Pel seu interès en l’activitat física i la proposta d’activitats esportives, seran les ambaixadores de la secció “Esport i muntanya” de Descobreix-nos el teu Montserrat.

Quina serà la seva experiència a Montserrat?

El viatge de la Miriam i la Sara començarà dissabte 28 d’octubre amb l’entrega, a l’estació de Monistrol Vila, dels bitllets Tot Montserrat i el posterior ascens a la muntanya.

Seguidament, una vegada a dalt, les noies realitzaran una ruta a peu fins Sant Jeroni, el cim més alt del massís de Montserrat, normalment anomenat el sostre de les comarques del Bages i l’Anoia, amb una altitud de 1.236 m.

Després de la passejada, per recuperar les forces, menjaran al bufet de Montserrat i per la tarda tindran temps lliure per realitzar alguna de les rutes senderistes possibles per l’entorn i entrenar, per visitar el Museu de Montserrat, amb les seves magnífiques col·leccions, o l’Espai Audiovisual, un recorregut de 15 minuts dividit en diversos espais, muntanya i presència de Montserrat, el Monestir, la cultura i el Santuari de Montserrat.

Caiguda la nit, soparan i faran nit a les cel·les Abat Marcet, que encara que encara conten amb la distinció de “cel·les” poc tenen a veure amb les antigues habitacions, si no que es tracten d’una sòbria i moderna evolució de les primeres que acollien als peregrins quan l’ hospederia no disposava de prou capacitat. Es tracten d’uns apartaments minimalistes, totalment equipats on gaudir de la tranquil·litat de la muntanya amb comoditat.

Al dia següent, prendran l’esmorçar a l’Hotel Abat Cisneros i es prepararan per gaudir d’una experiència de via d’escalada a prop de la Santa Cova, pujant i baixant amb el funicular. Encara que per la seva consideració de Parc Natural, Montserrat regula la pràctica de l’escalada i les vies ferrades, aquestes són activitats de llarga tradició a Catalunya i la muntanya és també un destí de referència per la seva realització sostenible.Actualment, hi ha més de 5600 vies d’escalada de diferents nivells de dificultat i diferents modalitats.

El cap de setmana d’esport intens acabarà a les 12:00 h, amb el preciós Salve i Virolai cantat per l’escolania de Montserrat. Un cor de nois de nou a catorze anys procedents de tot Catalunya i de la resta dels Països Catalans, de veus blanques, que canta diàriament a la Basílica de Montserrat. És una de les institucions musicals més prestigioses d’Europa, i la més  antiga, subsistint des de l’edat mitjana.

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top