Sopar benèfic a Vall de Núria en suport als productors agroalimentaris del Ripollès

Inici » Sopar benèfic a Vall de Núria en suport als productors agroalimentaris del Ripollès
  • El pròxim 3 de febrer tindrà lloc a Vall de Núria un sopar benèfic organitzat per l’Hotel Vall de Núria i l’Aula d'Hostaleria del Ripollès amb la col·laboració de entitats del Ripollès i FGC.

  • Amb aquesta acció es vol donar suport als col·lectius més vulnerables del Ripollès, subratllant la rellevància de l'aprenentatge i el producte de proximitat en el món de la restauració.

 

L’estació de muntanya de Vall de Núria, en col·laboració amb l'Aula d'Hostaleria del Ripollès i l’Hotel Vall de Núria, presenta el Sopar Benèfic programat pel dissabte 3 de febrer al Restaurant El Racó de la Vall a l’estació.

Amb l'objectiu de reivindicar la tasca de les diverses entitats locals i donar suport als col·lectius més vulnerables del Ripollès, aquesta iniciativa única destaca la importància de l'aprenentatge de la cuina i eines locals en el món de la restauració així com dels productes de proximitat.

El sopar oferirà un menú de degustació i la capacitat màxima serà de 60 comensals al nou punt de restauració inaugurat a Vall de Núria, El Racó de la Vall. El preu dels tiquets és de 55 € per persona, incloent-hi el bitllet del Cremallera de Núria per a l'anada i la tornada. Els tiquets es poden adquirir en línia a través del següent enllaç.

Vall de Núria convida tothom a unir-se a aquest esdeveniment significatiu, amb l'oportunitat de contribuir a la comunitat, valorar el talent local i reconèixer la participació activa de la gent del Ripollès. Els beneficis recaptats durant aquesta vetllada seran destinats al Banc d'Aliments del Ripollès, gestionat per Creu Roja.

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top