Descobreix la nova exposició de Montserrat ‘La Santa Cova. Camí d’Emocions’

Inici » Descobreix la nova exposició de Montserrat ‘La Santa Cova. Camí d’Emocions’

Montserrat es troba tan sols a poc més d'una hora de Barcelona i gràcies a la seva espectacular serralada s'ha proclamat com un dels símbols catalans més emblemàtics.

Visitar la majestuositat d'aquesta muntanya és una de les millors opcions per connectar amb tradició, la cultura i la natura. De fet, les activitats més atractives són aquelles relacionades amb el senderisme. L'itinerari de la Santa Cova, n’és un exemple.

VISITA MONTSERRAT FGC

Aquest es caracteritza per les seves espectaculars panoràmiques i, a més, aquest cop, obre les portes i et dona l'oportunitat de descobrir els orígens i el llegat d'un espai que captiva a tothom qui el visita; l'emblemàtica Santa Cova.

A continuació t'expliquem tot el que has de saber sobre la nova exposició... La llegenda diu que aquí va començar tot!

A partir del 15 d'agost tindràs l'opció d'endinsar-te en aquesta experiència. L'exposició està oberta al públic durant les hores de funcionament del funicular de la Santa Cova i es troba al 1r pis de l'estació inferior. Tens temps per donar-li un cop d'ull fins al pròxim 1 de novembre, cada dia de 10 h a 17:30 h!

La mostra està dissenyada amb diversos panells informatius combinats amb un seguit d'imatges que et guiaran a través de 'La Llegenda de la Santa Cova'. L'exposició ofereix un equilibri entre la història i les curiositats que l'envolten. A més, no et perdis la projecció cinematogràfica que pren vida en pantalla per descobrir tots aquests secrets de la manera més visual i emocionant!

I això no és tot... L'exhibició compta amb històries i records que et faran viatjar al passat, però també disposa d'un parell de pantalles interactives que et permetran aprofundir de forma més completa en aquest món!

En aquests monitors descobriràs el camí fins a la Santa Cova i la explicació sobre cadascuna de les escultures modernistes que representen els misteris del Rosari, fent èmfasi en la seva simbologia artística i espiritual. També podràs explorar sobre l'entorn natural que l'envolta, submergint-te en la fauna i la flora que s'hi pot trobar per la zona.

No deixis passar l'oportunitat de connectar amb la riquesa emocional i històrica. T'esperem a punt per compartir aquesta experiència única al cor de Montserrat!

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top