Passeig panoràmic en telefèric a Vall de Núria

Gaudeix d'unes vistes incomparables de la Vall de Núria amb el Telefèric Coma del Clot

Visita la Vall de Núria des de les alçades amb el Telefèric Coma del Clot, una oportunitat única per gaudir d'espectaculars vistes al costat de pics de gairebé 3.000 metres que envolten un dels indrets naturals més bonics de Catalunya.

Puja al Telefèric de Vall de Núria i realitza un agradable passeig amb el bitllet del Cremallera de Núria i contempla les sensacionals vistes panoràmiques d'aquesta vall única.

  • El bitllet del Cremallera de Núria inclou el passeig panoràmic en el Telefèric Coma del Clot. No et perdis aquesta oportunitat de veure tota la vall des dels seus punts més alts.

  • Amb el Telefèric es pot accedir a l'Alberg Pic de l'Àliga i a un mirador amb espectaculars vistes, si sou uns bons observadors, podreu veure algun isard en el seu hàbitat natural!

  • El punt de partida del passeig amb el Telefèric de la Coma del Clot se situa a peus del Cremallera i té la seva arribada a l'Alberg del Pic de l'Àliga, situat a 2.170 metres d'altitud, des d'on es pot gaudir d'unes vistes panoràmiques a tota la vall.

  • Per als amants de la muntanya i el senderisme, apropa els excursionistes a la muntanya per l'inici de les seves ascensions amb un desnivell de 152,7 m arribant a 2.121,6 m d'altura.

 

No et perdis aquesta experiència única i aprofita amb el bitllet del Cremallera per pujar al Telefèric Coma del Clot.

Experiencies Teleferic Coma del Clot ToniGrases min scaled
Una parella al teleféreico de Núria / Una pareja en el teléféreico de Nuria

Ubicació

Vall de Núria, al costat del punt d'arribada del Cremallera de Núria.

Horari

Consulta l'horari aquí

Preu

Passeig inclòs en el bitllet del Cremallera. Preu del bitllet del passeig exclusiu: 8,00 €

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top