Inici » Experiènces » Terrassa: una ciutat que et farà viatjar en el temps

 

Terrassa: una ciutat que et farà viatjar en el temps

Terrassa, capital del Vallès Occidental juntament amb Sabadell, és una ciutat moderna amb un ric patrimoni cultural i artístic per descobrir.

En ple centre de la ciutat i a l'entorn d'una dinàmica zona comercial, es troba un patrimoni modernista i industrial que et transportaran al segle XIX i principis del XX. Et recomanem la visita d’edificis com: les fàbriques com el Vapor d'Aymerich, Amat i Jover (que acull el Museu de la Ciència i de la Tècnica), la Casa Alegre de Sagrera o la Masia Freixa, antigues residències de la burgesia que et permetran conèixer de prop l'arquitectura, l'art i l'estil de vida passada.

A més, et proposem passejar pels jardins del conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere enmig del parc de Vallparadís, que amaga tresors de gran bellesa artística, com les restes de la ciutat romana d'Egara (Municipium Flavium Egara), o les pintures murals del segle V al VIII sorgides de la creació del Bisbat d'Egara al 450 d. C.

Pels amants de la musica, Terrassa és la capital catalana del jazz. L'afecció de la ciutat per aquest gènere musical és més que evident, i es fa palesa al llarg del prestigiós Festival de Jazz de Terrassa, que es du a terme durant el mes de maig.

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
Scroll to top