Inici » Experiènces » Sant Cugat del Vallès: una ciutat modernista i comercial

 

Sant Cugat del Vallès: una ciutat modernista i comercial

Sant Cugat del Vallès és una ciutat del Vallès Occidental, que va ser el lloc de segona residència per a la burgesia catalana del segle XIX i principi del XX, i que actualment ha esdevingut una ciutat moderna i sostenible.

És una ciutat ideal per fer una escapada d'un dia o de cap de setmana, situada a pocs minuts de Barcelona. Envoltada del Parc Natural de Collserola, el gran tresor natural, un paradís per als caminants, els ciclistes, els corredors i els amants dels cavalls.

Al nucli històric, hi ha l'imponent Monestir de Sant Cugat, un complex religiós del segle IX que alberga un dels claustres romànics més excepcionals d'Europa. A escassos metres es troba el Celler Modernista projectat el 1921 per Cèsar Martinell; o la Casa Museu Cal Gerrer, un museu únic dedicat a Marilyn Monroe.

Passejar per l'eix comercial de Sant Cugat també és un atractiu en si mateix, on es troben autèntiques joies que el Modernisme, façanes amb preciosos aparadors, galeries d'art i una gran varietat de restaurants.

 

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top