Modificacions temporals en el servei del Cremallera de Núria a partir del 6 de novembre

Inici » Modificacions temporals en el servei del Cremallera de Núria a partir del 6 de novembre

Fins al 5 de novembre la línia del ​Cremallera de Núria, operarà de manera contínua i sense interrupcions. No obstant això, a partir del 6 de novembre, el servei de circulació es reduirà als caps de setmana fins al 2 de desembre. A partir d'aquella data el Cremallera de Núria tornarà a circular diàriament.

Així i tot, durant els dies de la setmana, el servei interurbà entre ​Ribes i ​Queralbs continuarà funcionant amb un horari més reduït amb 3 circulacions. La primera amb sortida de Ribes Vila direcció Queralbs a les 7.30 h del matí, al migdia a les 12.55 h i l'última a les 16.25 h de la tarda les dues des de Ribes Enllaç passant 6 minuts més tard per Ribes Vila. De Queralbs a Ribes la primera sortida serà a les 8.42 h, al migdia sortirà a les 14.02 h, i a la tarda farà l’últim viatge a les 17.37 h.

 

 

Durant els caps de setmana, els visitants tindran l'oportunitat de pujar fins a la ​Vall de Núria amb el Cremallera de Núria que circularà amb normalitat i gaudir de les diferents activitats que ofereix l'estació de muntanya amb el preu del bitllet del cremallera; una pujada amb el Telefèric Coma del Clot, diverses exposicions, entrada a la Basílica de Núria, audioguia per conèixer històries inèdites i curiositats.

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top