Inici » Experiènces » Les exposicions de Vall de Núria, una oportunitat diferent per descobrir la vall

Les exposicions de Vall de Núria, una oportunitat diferent per descobrir la vall

Descobreix la història de Vall de Núria amb les seves exposicions

La Vall de Núria és un dels espais més emblemàtics de Catalunya i una viva representació de la història del país. Per això ofereix a les persones visitants un seguit d'exposicions per no perdre's ni un detall d'aquesta vall única, en una aposta per la difusió i aprenenta.

Si estàs allotjat a l'hotel i no saps què fer o si vols descobrir tots els secrets de vall i del Cremallera de Núria, et proposem les següents exposicions:

  • '90 anys d'història. El Cremallera de Núria': Aquesta exposició està situada a l'estació de Ribes Vila. Allà podreu conèixer tota la història d'aquest entranyable transport i com va canviar la vida de la vall gràcies a ell. Una mostra on descobrir la seva història des que va inaugurar-se el 22 de març de l'any 1931 i les seves característiques més tècniques, com el parc motor i mòbil actual o com es posa un marxa un transport d'aquest tipus.

  • 'Memòries de neu': A través d'una setantena de peces, aquesta exposició mostra una magnífica col·lecció de material d'esquí històric gràcies a la col·lecció del Sr. Jaume Gil Mayoals. Un recorregut per la història dels esports d'hivern a través dels materials que s'hi utilitzen.

  • Audiovisual 'La Vall dels 5 elements': Al Centre d'Interpretació de Vall de Núria s'hi troba aquest producte audiovisual on es projecta un vídeo de 35 minuts amb els elements més representatius de la vall, com els edificis, la història de com abans s'arribava a la vall quan no hi havia el cremallera o el material singular del Cremallera.

 

Durant la teva visita a la Vall de Núria no et perdis les 3 exposicions més representatives.

Noranta anys història
Exposició Memòries de Neu
Sala d'informació amb instruments musicals al sostre / Pasillo de información con instrumentos musicales en el techo

Ubicació

A l'estació de Ribes Vila

Horari

Durant l'obertura de l'estació de Ribes-Vila

Preu

Les tres exposicions estan incloses en el bitllet del Cremallera

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top