Inici » Experiènces » Descobreix els tresors del Monestir de Montserrat

Descobreix els tresors del Monestir de Montserrat

Un Santuari ple d'història

El Monestir de Montserrat es troba en un indret natural incomparable que converteix l’emblemàtica muntanya de Catalunya en un petit paradís amb racons de gran riquesa plena de cultura, història i llegenda.

A Montserrat podràs visitar el Santuari de la Mare de Déu i l’Escolania de Montserrat, una de les escoles de música més antigues d’Europa. De dilluns a divendres, a les 13.00 h, podràs participar en les celebracions litúrgiques i la pregària comunitària.

Dintre del recinte també podràs accedir al monestir benedictí, que, des de fa gairebé mil anys, ha estat al servei de tots els pelegrins i pelegrines que han arribat per venerar la imatge de la Moreneta, una talla romànica de finals del s.XII.

Però si encara tens ganes de saber-ne més, a l’Oficina d’Informació trobaràs el “Museu a l’aire lliure” perquè, amb l’ajuda d’una audioguia, un mapa i un llibret explicatiu, puguis conèixer pel teu compte els trets més característics i importants del Santuari.

A només 50 quilòmetres de Barcelona, t’espera un paratge singular i inigualable. T’ho perdràs?

Imatges de l'Agència Catalana de Turisme.

monestir montserrat act
monestir montserrat act

Arribar-hi en transport públic

El Cremallera de Montserrat és l'únic transport que arriba fins al bell mig del recinte del Santuari de la Muntanya de Montserrat. Adquireix aquí el teu bitllet.

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top