Inici » Experiènces » Senderisme pel camí de Sant Joan

Senderisme pel camí de Sant Joan

Montserrat, a peu

Montserrat és una muntanya que ofereix moltes possibilitats per descobrir a peu, on trobaràs excursions o passejades senyalitzades.

Molt a prop del Funicular de Sant Joan t’esperen rutes amb diferents nivells de dificultat i durada, aptes per a tos els públics. Tot seguit, et presentem un petit tast de tots els camins que podràs recórrer! Estàs preparat?

Del santuari al pla de les Taràntules, pel pla de Sant Miquel

Camí còmode, amb àmplies vistes, que condueix a la cruïlla de camins del pla de les Taràntules, on hi ha l’estació superior del funicular de Sant Joan, en una cota gairebé 275 metres més alta que la del santuari. Forma part, parcialment, d’un tram dels senders GR 5, GR 6, GR 6-1 i GR 172 i, per tant, figura senyalitzat amb marques blanques i vermelles pròpies del senders de gran recorregut.

Durada: 50 minuts aproximadament.

Del santuari a Sant Jeroni

Sens dubte, les millors vistes de la muntanya i els seus voltants s’obtenen des del cim més alt de la muntanya: Sant Jeroni (1.236 m). El primer tram de l’itinerari correspon amb l’itinerari 1 i segueix el camí de Sant Miquel fins a Sant Joan. A la dreta de l’estació superior del funicular de Sant Joan surt el camí que porta al cim. La baixada al monestir es fa per les escales dels Pobres. El primer tram es pot superar amb el funicular de Sant Joan.

Durada: 3 hores i 30 minuts aproximadament, o 2 hores i 30 minuts si s’agafa el funicular de Sant Joan.

Del pla de les Taràntules a la capella i Miranda de Sant Joan

Petita excursió que permet assolir, un cop superat un desnivell d’un centenar de metres, un mirador d’accés fàcil i vistes excel·lents. Al pla de les Taràntules hi ha l’estació superior del Funicular de Sant Joan.

Durada: 15 minuts aproximadament.

Del pla de les Taràntules a l’ermita i Miranda de Santa Magdalena

Per l’escala de Jacob. Pintoresca excursió fins a les restes de l’ermita de Santa Magdalena, un dels punts més alts d’aquesta regió de la muntanya i excel·lent mirador. El desnivell que cal superar és d’uns 150 metres. Al pla de les Taràntules hi ha l’estació superior del Funicular de Sant Joan.

Durada: 20 minuts aproximadament.

Del santuari al pla de les Taràntules pel pla de Sant Miquel
Del santuari a Sant Jeroni
Del pla de les Taràntules a lermita i miranda de Santa Magdalena

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top