Inici » Experiènces » Vall de Núria en família

Vall de Núria en família

Gaudeix d’activitats a l’entorn del Santuari i passa un dia respirant natura.

Vine a Vall de Núria amb la millor companyia i diverteix-te amb la família o amics en un paratge únic situat a la Vall de Ribes. Es tracta d’una estació màgica, ja que només s’hi pot accedir amb el Tren Cremallera (no hi arriben els cotxes) o bé fent una ruta de senderisme.

A la vall, a 2.000 m d’altura, es pot gaudir d’una flora i fauna excepcional pirinenca, rodejada per un llac. A més, hi ha un Santuari i un hotel propi. A Vall de Núria l’entreteniment està assegurat. Et proposem algunes experiències perquè visquis una jornada d’allò més emocionant:

Passejada en ponis: Els nens de 2 a 8 anys poden gaudir d’un petit recorregut d’uns 20 minuts pels voltants dels edificis del Santuari.

Minigolf: Una activitat a l’aire lliure per a tota la família.

Parc Lúdic: Construccions psicomotrius per poder divertir-se grans i petits. Sempre sota la supervisió del responsable de l’activitat.

Passeig en barca o canoa: Navega pel llac de Vall de Núria i descobreix l’entorn des d’un punt de vista diferent. A partir de 3 anys.

Rutes a cavall: Excursions per descobrir la bellesa, els sons i les olors de la vall. Quatre itineraris adaptats per al nivell de tothom.

Monitors ajudant els nens amb ponis / Instructores ayudando a los niños con los ponis
Activitats aquàtiques a la Vall de Núria / Actividades acuáticas en el Valle del Nuria

EXPERIÈNCIES

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top