Inici » Experiènces » Senderisme pel camí de la Santa Cova

Senderisme pel camí de la Santa Cova

Deixa't endur pels misteris del Rosari

A poc més d’una hora de Barcelona es troba Montserrat que, gràcies a la seva espectacular i sorprenent serralada amb els seus pics arrodonits anomenats “agulles”, es presenta com un dels símbols catalans.

Visitar la muntanya més representativa de Catalunya esdevé una de les millors opcions per passar un dia en família, ja que ofereix recer, espiritualitat, tradició, cultura i natura. De fet, una de les activitats més atractives que aglutina més visitants és el senderisme i els itineraris que es poden fer a l’entorn del santuari.

Vols descobrir alguna de les seves rutes? Estigues atent, t’expliquem tot seguit el camí de la Santa Cova.

L’itinerari de la Santa Cova es caracteritza per les seves increïbles panoràmiques. A més, el seu recorregut serpentejant es troba envoltat per escultures modernistes a l’aire lliure que simbolitzen els misteris del Rosari. La ruta finalitza a la Santa Cova, la capella troglodítica adossada a la roca on, segons la llegenda, uns pastors van trobar la imatge de la Mare de Déu.

Es tracta d’un itinerari ideal per a tots els públics, ja que presenta poca dificultat. Tot i això, en el darrer tram hi ha una forta pujada que es pot evitar agafant el Funicular de la Santa Cova. No et perdis aquesta experiència i compra el teu bitllet!

funicular santa cova br

Ubicació

Inici al peu del Funicular de la Santa Cova

Descobreix totes les activitats que no et pots perdre

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top