El Tren dels Llacs Panoràmic es posa en marxa dissabte 22 de juliol

Inici » El Tren dels Llacs Panoràmic es posa en marxa dissabte 22 de juliol

Farà 5 circulacions a l’estiu: els dissabtes 22 i 29 de juliol, 5 i 12 d’agost i 28 d’octubre

Les persones usuàries poden comprar de forma anticipada el bitllet a través de la botiga online i així garantir la disponibilitat d’aquest trajecte turístic entre Lleida i la Pobla de Segur

El Tren dels Llacs Panoràmic, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), enceta la temporada d’estiu 2023 i circularà 5 dissabtes: el 22 i el 29 de juliol, el 5 i el 12 d’agost i 29 d’octubre. El Tren dels Llacs iniciara temporada el dia 22 d’abril amb les circulacions del Tren Històric.

Aquest transport turístic recorre el cor de Catalunya, des de la Plana de Lleida fins al Prepirineu. El viatge transcorre per la dreta del riu Segre, des de Lleida fins a Balaguer. Després, continua el seu recorregut seguint el riu Noguera Pallaresa fins a arribar a La Pobla de Segur, al cor del Pallars Jussà. Disposa de 90 seients distribuïts en dos cotxes i esta? adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Al llarg del seu recorregut passat per un total de 4 llacs, 40 túnels i 75 ponts en els 89 quilòmetres de traçat.

Un viatge que permet a les persones usuàries gaudir d’unes vistes úniques sense haver de baixar del vagó mentre s’endinsen en la història del territori gràcies al guiatge que es fa durant el trajecte. L’experiència es complementa amb les activitats i visites proposades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida que es poden fer un cop s’arriba al destí.

Els bitllets per al Tren dels Llacs es poden adquirir anticipadament a través de la botiga online.

Enguany a la pàgina web www.turistren.cat, les persones usuàries podran consultar informació d’interès sobre el Tren dels Llacs així com descobrir una àmplia proposta d’experiències per gaudir de la jornada.

A més, a l’interior del tren, els passatgers tindran accés a nous continguts digitals a través de codis QR amb informació tant turística com del propi servei.

Més informació aquí.

Selecció de fotografies de recurs.

Compartir a les xarxes
2024 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top