Com arribar a Montserrat des de Barcelona

Home » Com arribar a Montserrat des de Barcelona

Cada any, milers de persones, residents o estrangeres, visiten la muntanya de Montserrat pel seu bonic i curiós emplaçament, les seves originals agulles, el seu entorn natural o la seva excepcional mostra de cultura i religió.

Hi heu anat alguna vegada? Us agradaria anar-hi? Us expliquem com anar a la muntanya de Montserrat!


Per aquelles persones de Barcelona o rodalies, o turistes visitant la ciutat comptal, la forma més fàcil d’anar de Barcelona a Montserrat és des de l’estació de Plaça Espanya o qualsevol de les estacions de la línea Llobregat-Anoia d’FGC i agafar qualsevol tren delservei R5.

L’última estació serà Monistrol de Montserrat, on agafar el tren cremallera cap al Monestir de Montserrat.


Per saber la freqüència horària i les tarifes dels bitllets de la línea R5 us recomanem consultar el cercador itineraris i horaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). En quant als horais i tarifes del tren cremallera, les podreu trovar fàcilment a la secció d’Horaris i tarifes del cremallera de Montserrat. Així mateix, existeixen bitllets combinats que integren els viatges de tren, tren cremallera i vistes i activitats a Montserrat:

  • Trans Montserrat: Aquest bitllet combinat és una gran opció per tindre tres bitllets en un per molt poc. Inclou el bitllet de metro, el bitllet d’anada i tornada en tren FGC fins a Monistrol enllaç, bitllet d’anada i tornada en el cremallera de Montserrat, bitllets pels funiculars de Sant Joan i Santa Cova i entrada a l’Espai Audiovisual de Montserrat.
  • Montserrat Exprés: Si el que us agrada es anar descobrint Montserrat al vostre aire, aquest pot ser el vostre bitllet. Per 37,50 €, inclou bitllet d’anada i tornada de tren FGC fins a Monistrol, bitllet d’anada i tornada en el tren cremallera, mp3 amb audioguia per a visita a l’entorn del Monestir, vals de descompte pels funiculars i altres serveis de Montserrat així com la guia Museu a l’aire lliure i una caixa de carquinyolis.
  • Tot Montserrat: Com el seu nom indica, el bitllet combinat Tot Montserrat ofereix la possibilitat d’arribar fàcilment a Montserrat, visitar els diferents indrets amb els funiculars i a més viure tota una experiència gastronòmica i cultural.


Inclou els bitllets de metro, bitllet d’anada i tornada en tren FGC a Monistrol, bitllet d’anada i tornada en el tren cremallera de Montserrat, bitllets pels funiculars de Sant Joan i la Santa Cova, dinar bufet, entrada al Museu de Montserrat i entrada a lEspai Audiovisual.

El Cremallera de Montserrat pujant al Santuari / El Cremallera de Montserrat subiendo al Santuario

Pels interessats en arribar en cotxe, ho poden fer des de les autopistes A-2 i AP-7, sortint a Martorell i agafant la C-55 a la sortida 582A-Abrera, des de l’autopista C-58, sortint a Castellbell i el Vilar o des de l’Eix transversal, sortint a Manresa, sentit C-55.

Una vegada a l’estació de Monistrol –Vila, es pot aparcar en un pàrquing gratuït amb una capacitat per a 1.000 cotxes i 70 autocars. Aquí, es podrá comprar el bitllet per viatjar còmodament en el tren cremallera.

 

Share on social media
2024 © Turistren · All rights reserved
Scroll to top