Tren dels Llacs season begins this Saturday, April 22

Home » Tren dels Llacs season begins this Saturday, April 22

El Tren Històric farà 22 circulacions al llarg de la temporada d’estiu i el Tren Panoràmic en farà 5.

Les persones usuàries poden comprar de forma anticipada el bitllet a través de la botiga online i així garantir la disponibilitat d’aquest trajecte turístic entre Lleida i la Pobla de Segur.

 

tren llacs

El Tren dels Llacs gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), enceta la temporada d’estiu 2023, on realitzarà fins a 27 circulacions entre el Tren Històric i el Panoràmic. Per una banda, el Tren Històric es posarà en marxa 22 dies entre el 22 d’abril i el 21 d’octubre. Durant els mesos de maig i octubre el tren circularà cada dissabte del mes. D’altra banda, el Tren Panoràmic dura a terme 5 circulacions: 22 i 29 de juliol, 5 i 12 d’agost i 28 d’octubre, on es donarà per finalitzada la temporada d’estiu 2023. 

 

Aquest transport turístic recorre el cor de Catalunya, des de la Plana de Lleida fins al Prepirineu. El viatge transcorre per la dreta del riu Segre, des de la ciutat de Lleida fins a Balaguer. Després, continua el seu recorregut seguint el riu Noguera Pallaresa fins a arribar a La Pobla de Segur, al cor del Pallars Jussà amb 17 estacions al llarg del recorregut. 

 

El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores aproximadament. A més, ofereix dues opcions de ferrocarril per fer aquesta màgica línia, a través del Tren Històric o bé amb el Tren Panoràmic.

 

Un viatge que permet a les persones usuàries gaudir d’unes vistes úniques sense haver de baixar del vagó mentre s’endinsen en la història del territori gràcies al guiatge que es fa durant el trajecte. L’experiència es complementa amb les activitats i visites proposades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. A La Pobla de Segur, punt d’arribada del Tren dels Llacs, els usuaris podran gaudir de la visita al Molí de l’Oli i la Casa Mauri, la Fàbrica de licors Portet o fer un tomb pels entranyables carrers de la vila. Una parada obligatòria de la ruta amb el Tren dels Llacs és el municipi de Salàs, destacant les seves pintoresques botigues, el Museu Salàs de Pallars o la Torre de Barta. Al territori també és recomanable visitar el Museu hidroelèctric i central de Capdella o el Museu de la Sal a Gerri de la Sal, on encara es pot veure com antigament extreien la sal.

 

Els bitllets per als trens es poden adquirir anticipadament a través de la botiga online

 

A més, a través del portal web, les persones usuàries poden consultar el calendari i els horaris de circulació del tren, informació d’interès sobre el transport i descobrir una àmplia proposta d’experiències per gaudir de la jornada.

 

Share on social media
2024 © Turistren · All rights reserved
Scroll to top